Produzioni

TIPICITA’, IL PUNTO FERMO
DI UNA GAMMA IN CRESCITA.

SPECIALITIES. THE ANCHOR OF THE INCREASING VARIETY.

Il territorio, il nostro territorio, è lo scrigno delle specialità firmate Di Tullio Pierino. Ci facciamo in quattro per ottenere i migliori frutti senza intaccare i suoi naturali equilibri, con rispetto, come ognuno di noi farebbe nell’orto dietro casa. E così colori e sensazioni, profumi e sapori dell’Abruzzo collinare approdano sulle tavole degli intenditori nel pieno della freschezza!

Accanto allo spinacio che rappresenta il fiore all’occhiello dell’azienda, trovano spazio coltivazioni diffuse nella nostra vallata come porri, cavolo verza, broccoli calabresi, zucchine, cipolle, piselli. Qualità e quantità, unite nel punto più alto.

Our territory is similar to a treasure box which contains all its specialities. These specialities are signed by Di Tullio Pierino. We do as much as possible to bring the greater fruits without violating the natural balance. As everyone, who cultivates his vegetable and respects the field, we respect our fields.Therefore all the colors, sensations, smells and tastes of the rural Abruzzo reach the table of the experts in the middle of their freshness. Besides the spinach, which is the most relevant product of the company, there are other crops typical of our territory such as leeks, Savoy cabbages, Calabrese broccoli, courgettes, onions and peas. Quality and quantity are combined to reach the best performance.